Mostra Eureka!

Mostra Eureka!

Divendres 1 d’abril, a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró, ha tingut lloc la tretzena mostra Eureka! de treballs de recerca d’humanitats i de ciències socials, dos dels nostres alumnes de 2n de batxillerat Humanístic- Social han presentat els seus treballs de recerca, juntament amb altres estudiants de centres de Mataró.

Ho han fet molt bé! Estem molt orgullosos d’ells!

Que sempre tingueu l’afany per descobrir, investigar i crear.

Felicitats a tots dos i a tots els que heu treballat força en el vostre treball de recerca aquest curs.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies