Missatge en una tassa!

Missatge en una tassa!
A partir de la creació d’un disseny sobre ceràmica, l’alumnat de 1r d’ESO va deixar anar la seva creativitat a la sortida que vam fer a Mas Fabrera. Alumnat i professorat vam poder fer la nostra tassa personalitzada, reflectint-hi una mica de nosaltres. Van sortir creacions molt interessants!
 
També, aprofitant l’entorn rural espectacular i el bon dia que ens va fer, l’alumnat va poder gaudir d’un passeig per l’entorn gaudint i valorant la natura i el seu potencial creatiu.
 
Va ser un dia especial, com sempre que visitem Mas Fabrera, gràcies per la proposta i l’acollida. 
 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies