Visita Laboratoris HIPRA S.A.

Visita Laboratoris HIPRA S.A.

El dia 20 d’abril l’alumnat  de 1r del Cicle superior de Fabricació de productes farmacèutics, biotecnològics i afins, ha visitat l’empresa LABORATORIS HIPRA, S.A., multinacional farmacèutica catalana especialitzada en el sector de vacunes animals i humanes.

Han estat molt ben atesos, on se’ls ha explicat els valors i objectius de l’empresa, el que estan fabricant i a continuació han pogut visitar una part de les seves instal·lacions.

Visites com aquesta, ajuden a acabar de formar al nostre alumnat.

Moltes gràcies als professionals d’Hipra.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies