Sant Jordi 2022

Sant Jordi 2022

Divendres vam celebrar al centre la Diada de Sant Jordi, va ser un dia diferent ple d’activitats relacionades amb la llengua i la festivitat dels llibres. A l’ESO es van fer un seguit d’activitats durant el matí, començant pels jocs de llengües, una tradició al nostre centre. 

 
Després es van fer dues activitats paral·leles, per una banda, un taller de punts de llibre en forma de drac amb motiu de la llegenda i per deixar anar la creativitat de l’alumnat!
 
D’altra banda, es van fer dos concerts a càrrec de l’alumnat de l’ESO i la banda instrumental del centre, durant els quals es va fer entrega dels diferents premis relacionats amb la Diada. Es van conèixer, els guanyadors del concurs de microrelats organitzat per la biblioteca, també es va fer públic el veredicte del concurs de punts de llibre, un clàssic ja al centre, que va guanyar l’alumna de 2n d’ESO, Emma Espartal, i també es van entregar els premis del jocs de llengua.
 

Amb tot, una jornada diferent i plena de lletres i roses!

 
 
 
https://youtube.com/shorts/BVTU0-7rFWo?feature=share
 
https://youtu.be/_nW-ecBm7f8 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies