Aplicacions dels bioreactors

Aplicacions dels bioreactors

El 25 d’abril ens ha visitat el biotecnòleg David Garcia Gragera, que ha estat durant 6 anys investigador a la UAB, formant part del projecte MELISSA, que està coordinat per l’Agència Europea de l’Espai (ESA).
Han aconseguit grans èxits en el disseny de tecnologia, que podria permetre la vida humana autosostenible en missions espacials de llarga durada.
L’alumnat de 1r del Cicle Superior de Fabricació de productes farmacèutics, biotecnològics i afins, ha pogut escoltar les seves explicacions i saber de primera ma com s’utilitzen els Bioreactors. També ha pogut conèixer diferents aplicacions en el món Farmacèutic.
Ha estat molt interessant la xerrada i la informació innovadora que ens ha fet arribar en David. Moltes gràcies!

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies