Alumnat de màster en pràctiques

Alumnat de màster en pràctiques

Durant aquest segon semestre, les alumnes de màster i professores d’anglès en pràctiques, Laura del Valle i Marc Martínez, han implementat una seqüència didàctica a l’aula de primer de Batxillerat científic. Aquesta es titula Who am I? i tracta temes com la identitat i la interseccionalitat. En aquesta unitat, l’alumnat s’ha organitzat en parelles per dur a terme entrevistes a amigues i familiars. Aquestes contenen preguntes relacionades amb trets identitaris, gènere i gustos personals. Un cop realitzades les entrevistes, les alumnes han representat un programa de televisió on expliquen les respostes que les persones entrevistades els hi han donat. What an interesting activity!

 

Com que les alumnes han après molt sobre si mateixes i sobre les persones del seu entorn, hem volgut compartir els vídeos amb tots vosaltres per a que també pugueu gaudir d’aquesta experiència 

😊

Do you know who you are? Keep thinking about that! We wish you the best of luck. Thank you!

💖

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies