L’alumnat de 1r d’ESO hem anat a Empúries

L'alumnat de 1r d’ESO hem anat a Empúries

El dimarts 17 de maig, les noies i els nois de primer d’ESO, vam visitar Empúries per conèixer de primera mà com vam viure els grecs i els romans que es van instal·lar en aquest indret de la Costa Brava. Acompanyats de la Duna, en Robert i en Marc vam fer un recorregut per la ciutat grega i per la ciutat romana. Vam poder conèixer les propietats curatives del déu de la Medicina Asklepi, ens van explicar com feien les salaons de peix i la salsa Garum que tan agradava als romans, vam trepitjar l’àgora grega, vam admirar els mosaics de les domus romanes, ens vam escandalitzar quan vam veure que les latrines eren col·lectives, vam creuar el magnífic fòrum romà i vam admirar la muralla romana.

Ara, el que més ens va agradar, va ser el taller d’arqueologia que vam fer. Durant una estona vam treballar com ho fan els arqueòlegs i vam trobar ceràmica, ossos, esquelets i fins i tot una moneda.

Us deixem aquí unes quantes fotografies de la nostra jornada grecoromana.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies