Pinzellades de literatura

Pinzellades de literatura

L’ alumnat de 2n ESO des de l’assignatura de llengua castellana ha estat elaborant un projecte sobre literatura. L’objectiu era fer una pinzellada dels diferents moviments literaris i entendre una mica el lligam de la literatura amb el seu context històric. L’edat mitjana, el romanticisme, la Generació del 98 i el modernisme han sigut els més escollits. Hem visionat les presentacions dels diferents grups cooperatius, hem llegit poemes i fins i tot s’han elaborat uns refrescs literaris amb les característiques i els autors més importants de cada moviment.

 

 

https://youtu.be/FIDSFG0uSms 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies