Coneixent el front marítim mataroní!

Coneixent el front marítim mataroní!

El passat dimarts dia 21 de juny l’alumnat de 2n d’ ESO varem fer una sortida lúdica al Port de Mataró. Es van fer dues activitats. Per un costat una sortida amb vaixell per conèixer des del mar el litoral i front marítim mataroní i per l’altre una activitat a la platja per descobrir quins són els éssers vius que hi podem trobar. Aquesta sortida estava emmarcada dins del projecte que hem realitzat al llarg del curs per descobrir Mataró.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies