Viatge fi de curs 4t ESO

Viatge fi de curs 4t ESO

L’alumnat de 4t ESO va anar de viatge de fi de curs a Les Oliveres Beach Resort El Perelló.
Van ser tres nits i quatre dies força intensos.
Port Aventura el primer dia. Karaoke i discoteca a les nits. Senderisme, activitats esportives, bany nocturn a la platja i Tuna Tour, possiblement l’aventura més increïble de la nostra vida: nedar entre tonyines.
Rialles, sol, piscina, platja, esports, molta música i FLOW, molt de flow per aquesta promoció 4t ESO 2021-2022 que ha sabut gaudir d’un ben merescut viatge a la Costa Daurada, un paradís que tenim molt a prop.

 

DCIM101GOPROGOPR5443.JPG

DCIM101GOPROGOPR5444.JPG

DCIM101GOPROGOPR5445.JPG

DCIM101GOPROGOPR5453.JPG

DCIM101GOPROGOPR5465.JPG

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies