Els alumnes de PFI són uns cracks internacionals!!!

Els alumnes de PFI són uns cracks internacionals!!!

Que la Valeria Monsalve, la Clara Agustín i en Mohamed Haid són uns carcks ja ho sabia tothom. El que no se sabia era que la seva influència ja és internacional!! El passat dilluns 13 de Juny els tres alumnes de PFI van ser rebuts a la sala de cròniques de l’Ajuntament de Barcelona pel regidor d’Educació de Barcelona, Pau Gonzàlez, que va aprofitar l’avinentesa per mostrar-los el Consell de Cent i el saló de plens del consistori.

 

Però què hi feien la Valèria (PFI Administratiu), la Clara (PFI d’Imatge personal), en Mohamed (PFI Administratiu) i altres alumnes de PFI de diferents instituts de Barcelona en un acte de reconeixement a l’Ajuntament de Barcelona? A principi de curs, després de superar el procés de selecció de l’institut Miquel Biada, els tres alumnes de PFI van rebre una beca Erasmus+ per realitzar pràctiques laborals internacionals. Els nostres alumnes van realitzar les seves pràctiques internacionals durant dues setmanes, en Mohamed i la Valèria a Lisboa i la Clara a Toulousse. A l’estranger, aquests tres alumnes van fer grup amb alumnes d’altres centres de Catalunya per posar en pràctica les seves capacitats laborals i descobrir els nous horitzons culturals i lingüístics que els hi han ofert Portugal i França.

 

Aquest projecte ha estat possible gràcies a l’esforç conjunt de diferents entitats. En primer lloc, el projecte no hauria estat possible sense el finançament de la Comissió de la Unió Europea a través dels fons Erasmus+. Així mateix, cal agrair la gestió i coordinació conjunta de Xarxa FP, la Fundació Barcelona per a l’FP (Ajuntament de Barcelona) i el Consell per l’FP (Ajuntament de Mataró). Per acabar, agrair també la tasca de la direcció, la coordinació de PFI i la coordinació de mobilitat internacional de l’INS Miquel Biada.  

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies