Premis UB-Santander a Treballs de Recerca de Batxillerat

Premis UB-Santander a Treballs de Recerca de Batxillerat

L’alumna de 2n de Batxillerat Científic- Tecnològic, Helena Ferrera, ha rebut el cinquè premi dels treballs de recerca que atorga la Facultat de Química dins dels Premis UB- Santander a Treballs de Recerca de Batxillerat.

En total participaven més de 950 Treballs de Recerca d’arreu de Catalunya, és tot un éxit per la Helena!

Moltes felicitats Elena!! Un premi molt merescut!!!

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies