Gestió de la llista d’espera de cicles formatius

Gestió de la llista d’espera de cicles formatius de grau mitjà

Totes aquelles persones que estiguin en una llista d’espera d’un Cicle formatiu de grau mitjà i encara estiguin interessades en accedir al cicle formatiu van demanar, el dia 25 de juliol hauran  d’informar al centre que encarà estan interessats/des.

Per informar al centre, només caldrà omplir el següent formulari:

En cas de produir-se una vacant, l’oferirem a les persones inscrites al formulari, per ordre de llista d’espera.

 

 

Gestió de la llista d’espera de cicles formatius de grau superior

Totes aquelles persones que estiguin en una llista d’espera d’un Cicle formatiu de grau superior i encara estiguin interessades en accedir al cicle formatiu que van demanar, el dia 25 de juliol hauran  d’informar al centre que encarà estan interessats/des.

Per informar al centre, només caldrà omplir el següent formulari:

En cas de produir-se una vacant, l’oferirem a les persones inscrites al formulari, per ordre de llista d’espera.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies