Visita del Conseller d’Educació al nostre institut

Avui el conseller d’Educació Josep G. Cambray i l’alcalde de Mataró, David Bote, han presentat a l’INS Miquel Biada l’acord pel qual el Departament d’Educació assumeix la titularitat del centre.
 
El conseller ha destacat que “l’institut Miquel Biada és un centre de referència per la ciutat i avui compartim aquesta bona notícia per Mataró, per la comarca del Maresme i per tot el sistema educatiu del país.”
 
Abans de la roda de premsa el conseller ha visitat les instal·lacions de l’institut, concretament els laboratoris de química i els tallers d’automoció i de fabricació mecànica. Després, el conseller i l’alcalde,  han fet una breu trobada amb l’equip directiu on han reafirmat el compromís de les dues administracions de donar un nou impuls, fer créixer i garantir el futur del Miquel Biada com a centre de referència.
Equip directiu
 

 

 
 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies