Iniciem el servei “SALUT I ESCOLA”

Iniciem el servei "SALUT I ESCOLA"
A partir de divendres 30/09, de 9 a 10 h, tornarà a venir al nostre centre la infermera del programa Salut i Escola. Un servei que pretén, de manera anònima, ajudar i assessorar a tot l’alumnat que estigui interessat o interessada en fer una consulta sobre temes molt diversos, com l’alimentació, la salut mental, la sexualitat, etc. 
 
Trobareu a la Judith a la sala del primer pis “entra i explica’m”, que es troba al costat dels lavabos. Però si voleu ser atesos o ateses li heu d’escriure un correu electrònic amb una breu explicació del vostre motiu de consulta a salutescola@biada.net. Ella us assignarà una franja horària perquè hi pugueu assistir. 
 
Us animem a escriure-la!
No et quedis amb dubtes i comparteix les teves inquietuds!
 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies