Visita guiada a les cooperatives de Mataró

Visita guiada a les cooperatives de Mataró
2n d’ESO ha fet una ruta per conèixer el ric patrimoni històric industrial de la ciutat de Mataró: vapors, fàbriques i cooperatives però també els protagonistes que van fer possible la gran transformació econòmica, social i urbanística de la nostra ciutat durant els segles XIX i XX. 🏭
 
🌁 De les fàbriques seleccionades, s’ha donat visibilitat a les cooperatives, emblemes del nostre passat industrial, en tant que formes avançades d’organització que han perdurat fins els nostres dies. També s’ha posat l’èmfasi en la producció del gènere de punt que donà fama a Mataró i que trobem a les fàbriques Cabot i Barba i Can Marfà. 👕
 
Amb tot, una experiència molt enriquidora per conèixer més detalladament el nostre entorn. 👌
 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies