Sortida a Can Boada

Sortida a Can Boada

L’alumnat de 1r d’ ESO hem anat a la Masia de Can Boet, Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural per conèixer la gestió i els valors naturals i culturals del Parc del Montnegre i Corredor. En aquesta visita hem fet jocs al jardí mediterrani de Can Boet per descobrir i veure de prop les espècies a conèixer. També hem pogut observar algunes de les espècies de plantes i animals a través d’il·lustracions naturalistes. A la classe de visual i plàstica després dibuixarem alguns dels ocells de la nostra serralada del litoral.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies