Sortida del Batxillerat a Elna

Sortida del Batxillerat a Elna

Des d’ahir l’alumnat de Batxillerat, acompanyats pels professors del Departament de Ciències Socials i Filosofia, estan de sortida a Elna. A més de visitar la Maternitat també faran una ruta cultural per diversos indrets de la Catalunya Nord; La Vajol, Cotlliure….  Viure les experiències en primera persona és una de les millors maneres d’aprendre.

Jovent!!!! No us oblideu de passar-ho mooooolt bé.

 
 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies