Aprenem a debatre a les classes de llengües

Aprenem a debatre a les classes de llengües

L’alumnat de 2n d’ESO ha estat treballant els arguments durant aquest trimestre i la feina ha acabat materialitzant-se en un debat molt seriós i estructurat a la que les i els alumnes han triat els temes que més els interessaven.👩‍🏫

👂Prèviament s’han preparat els seus arguments buscant informació i preparant-se per contrargumentar les raons dels altres equips. No sempre ha tocat defensar la seva opinió real, però ho han fet, d’allò més bé!

Estem molt orgulloses de vosaltres!

    

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies