Caminem per tots els cors!

Caminem per tots els cors!

La Marató de TV3 enguany dedicarà la 31a edició a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

El nostre institut participa a la marató fent una caminada solidària pels carrers de Mataró el diumenge 4/12/22, esdeveniment organitzat per l’alumnat de 3r d’ESO  (activitats emmarcades dins del servei comunitari).

Aquí us deixem alguns dels cartells informatius realitzats per elles i ells amb tota la informació de l’esdeveniment.

Us animem a participar!

Felicitem i agraïm a tot l’alumnat que ha participat la gran feina feta!

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies