Xerrada sobre trastorns alimentaris (TCA)

Xerrada sobre trastorns alimentaris (TCA)

El dimarts passat la Naiara, l’Esther, la Daniela i l’Elena que són alumnes de 2n del Grau d’auxiliar d’infermeria del Satorras van venir a fer una xerrada a tot l’alumnat de 1r d’ESO sobre els TCA (trastorn de la conducta alimentària). Ens van explicar quins són els tipus més coneguts i freqüents com ara: l’anorèxia, la bulímia, la vigorèxia, l’ortorèxia etc. Ens van detallar les causes, el tractament i la prevenció. Va ser una xerrada molt constructiva, enriquidora i interessant. Moltes gràcies, noies!

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies