Us desitgem unes bones festes!

Us desitgem unes bones festes!

La comunitat educativa de l’Institut Miquel Biada us desitja unes Bones festes i un Bon any nou!

Black Chistmas és una instal·lació artística realitzada per l’alumnat de 2n d’ESO, consisteix en unes garlandes gegants, plenes de boles i regals, penjades al pany de l’escala principal. Aquesta creació és un retrat simbòlic del negoci en què s’han convertit aquestes festes, i pretén fer-nos recapacitar sobre els aspectes realment importants que haurien d’envoltar “els nadals” i, a vegades sembla, que hem oblidat.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies