Visita al centre de tractament automatitzats de correus

Visita al centre de tractament automatitzats de correus
El passat dimecres 18 de gener els alumnes del PFI Oficina i PFI Administratiu, vam fer una visita al Centre de Tractament Automatitzat de Correus (CTA) a Sant Cugat del Vallès.
 
Ens han ensenyat les instal·lacions i ens han explicat com treballen. Diàriament circulen més de tres milions de cartes i hem conegut com s’apliquen les noves tecnologies a la classificació automàtica de la correspondència, l’evolució de les comunicacions i el paper dels serveis postals a l’actualitat.
 
La Montse ens ha acompanyat durant tota la visita i ha resoldre de manera molt professional els nostres dubtes.
Així mateix volem agrair el detall que vam tenir amb nosaltres al finalitzar la visita.
Moltes gràcies per tot!!
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies