Sortida al MNAC

museu-nacional-dart-de-catalunya-in-barcelona-spain

El passat 9 de Novembre els alumnes de 2n de Batxillerat Humanístic i Social van visitar Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). La sortida es va realitzar en el marc de l’assignatura d’Història de l’Art impartida pel Departament de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut. Una visita guiada va introduir als alumnes a l’art modern del s.XIX i XX des d’una vessant de gènere que ressaltava les diferents representacions dels homes i les dones al llarg de la història de l’art d’aquests segles. Sense cap dubte va ser una sortida molt interessant, que no només va apropar les obres d’aquest museu als nostres alumnes, si no que també els va proporcionar algunes pinzellades per analitzar-les de manera crítica.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies