Presentació de la plana web ENTERPRISING.FUN

dfp_mg_25751

Durant el curs passat a l’institut vam desenvolupar el projecte Enterprising & Fun. En el marc del projecte Enterprising & Fun es van formar nou grups internacionals de treball formats cada un d’ells per dos alumnes suecs de l’institut Af Chapman i dos alumnes catalans del Miquel Biada. Cada grup va dissenyar en anglès un pla de viabilitat econòmica d’una empresa social, una ONG o una cooperativa. Els alumnes van desenvolupar els projectes en anglès mitjançant videoconferències i editant els documents online a vuit mans fent servir tecnologia cloud. A més a més, els equips de treball es van reunir físicament durant una setmana a Mataró i, posteriorment, durant una setmana a Karlskrona (Suècia).

Des de l’institut hem creat la plana web enterprising.fun on hi trobareu:

→ Tota la informació relativa al projecte.

→ Tots els materials didàctics i una guia pel professorat de 35 planes traduïda a l’anglès, suec, català i castellà perquè qualsevol institut del món pugui adaptar i implementar l’Enterprising & Fun al seu centre.

→ Els projectes elaborats pels alumnes.

→ Fotografies de les diferents activitats.

→ La cronologia dels hashtags del projecte a Twitter i Instagram.

→ El canal de YouTube del projecte.

→ Entrevistes i reportatges que diferents mitjans de comunicació suecs i catalans van publicar sobre el projecte.

Des d’aquí volíem agrair una vegada més a totes les famílies, alumnes i professors que han fet aquest projecte possible.

Moltes gràcies a tots i Enterprising & Fun!!

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies