Eines Interiors – xerrada-taller

facebook_1513671397648

Eines Interiors per alumnes, pares i educadors

Dimecres 24 de Gener, 19h

Ins Miquel Biada – (Sala d’Actes)

En aquesta xerrada-taller et convidem a passar a l’acció i descobrir unes quantes eines, de molt fàcil aplicació i a l’abast de tothom, que t’ajudaran a augmentar el teu grau de benestar general, a estar més relaxat, a millorar la concentració, a ser més positiu, a gaudir de més temps personal, a aprofitar més i millor les oportunitats,  a viure des de la motivació i el sentit i a dissenyar un plà d’acció realitzable per fer possibles tots aquells somnis que sempre deixes per més endavant!

Sabem que ets una persona ocupada, per tant, ja que t’has decidit a dedicar-te un temps i un espai, farem moltes activitats pràctiques i t’enduràs bona part de la feina feta.

També aprofitarem per presentar-te el nou ESPAI DE BENESTAR que hem posat en marxa pels nostres alumnes de 1r CICLE d’ESO i l’ESPAI DE BENESTAR PER DOCENTS que gaudim des de l’inici de curs.

GISELA CARMONA

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies