Cambridge Exams

Captura de pantalla 2018-01-14 a les 18.15.55

Per segon any consecutiu oferim la possibilitat que els vostres fills/es, com a alumnes de l’Institut Miquel Biada, prenguin part en la convocatòria oficial d’exàmens que la Universtitat de Cambridge organitza periòdicament.

Si sou alumnes majors d’edat que esteu estudiant batxillerat o cicles formatius també podeu dur a terme aquests exàmens.

Cambridge proposa el KET for Schools, PET for Schools i FCE for Schools, per a joves de secundària, batxillerat i cicles formatius. L’examen més adient per als vostres fills/filles dependrà del seu nivell d’anglès. Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos via mail al professor/a d’anglès dels vostres fills/es,o al vostre professor/a d’anglès si sou alumnes majors d’edat.

Pensem que la realització d’aquests exàmens ajudaran a consolidar els coneixements de llengua anglesa dels nostres alumnes.

Documentació per a poder fer la inscripció:

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies