Els alumnes del PFI d’INFORMÀTICA visitem l’empresa INFOREDES

image1
Els alumnes del PFI d’Informàtica vam visitar, el passat 2 de febrer, l’emprea JSM INFOREDES.
Allí la Sonia, la seva directora comercial, ens va fer una explicació dels orígens de l’empresa, així com en quins àmbits treballen dins de les TICS i els nous projectes en els quals han començat a treballar.
També ens va parlar de les aptituds i actituds que han de tenir els alumnes quan van a realitzar les seves pràctiques a les empreses.
Agraïm que ens hagin obert les portes de casa seva i els consells que ens han donat.
 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies