Biada Smiles

IMG-20180124-WA0006

Biada Smiles ha començat amb força. Duem ja tres sessions i han participat en total 15 alumnes de 1r i 2n d’ESO. De moment tenim una mitjana 11 alumnes per sessió i els hi està agradant a tots molt. Dediquem la primera hora a parlar i a fer dinàmiques de grup per treballar les emocions i l’autoestima i després pugem a l’ Espai de Benestar on la Olga ens fa una pràctica de Mindfulness. Tot i ser coses molt noves per ells, els alumnes coincideixen que aquestes pràctiques els ajuden a ser més conscients de les seves emocions, a controlar millor els impulsos i a estar més relaxats. Recordem que aquestes sessions són els dimecres de 16 a 17.30 i que, si algun alumne de primer cicle està interessat, encara s’hi pot afegir.

 
També va tenir una gran acollida la primera xerrada adreçada a pares, professors, alumnes i qualsevol persona interessada en temes de creixement interior. La vàrem titular Eines Interiors i tots els participants van poder gaudir d’un tastet de pràctiques variades molt efectives. Hi havia més de 90 persones, de la nostra comunitat educativa i també molts professors d’altres instituts i escoles que van mostrar molt d’interès en la nostra proposta i mètode. S’ha de dir que vam gaudir tots molt. El moment estrella del vespre va ser quan tres dels alumnes participants a Biada Smiles van presentar el projecte amb les seves pròpies paraules i van arrencar somriures a tot l’auditori. Us adjuntem l’enllaç perquè no us perdeu aquest gran moment.
 
Aprofitem per agraïr molt especialment el suport del regidor d’Ensenyament Miquel Àngel Vadell que ens va acompanyar per presentar oficialment el projecte; de la Ràdio La Veu De Cerdanyola que ens va convidar a parlar de la nostra proposta al seu programa el Canal del Alma (adjuntem l’enllaç a l’audio del programa i també el proper dimarts dia 6 a les 15h ens faran una nova entrevista que podeu escoltar en directe) i a més volen fer tot un reportatge més ampli per donar més difusió al projecte. També agraïm el suport de totes les persones: equip directiu, professors, pares, alumnes, entitats i qualsevol persona que ens ha ajudat amb el seu entusiasme, tasques de difusió, o assistint a la xerrada. 
 
 
Finalment, us convidem a que no us perdeu la propera, L’Art de Viure en Plenitud, a càrrec de Xavier Caparrós. Xavier Caparrós és autor del llibre L’Art d’Educar amb Amor i formador de pares i professors, a més d’un gran divulgador i conferenciant. Però més important que tot això, és una gran persona que transforma amb les seves paraules. Des d’aquí li agraïm que hagi mostrat tan d’interès en la nostra proposta i hagi fet un forat a la seva apretada agenda per compartir una tarda amb nosaltres i presentar-nos les noves idees en que està treballant. He de dir que vaig poder sentir un tastet de quinze d’aquesta xerrada i va ser espectacular. Imagineu-vos noranta minuts! Serà el 21 de febrer a les 19h. Anoteu-ho bé a les vostres agendes. 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies