L’educació, eina de transformació social i construcció de Justícia Global

Lafede cat Organitzacions per a la Justícia Global

El 2 i 3 de febrer, prop de 100 persones van participar a Barcelona a la II Trobada «Canviar l’escola per canviar el món», que es consolida com un espai de referència per a l’educació crítica i la divulgació d’experiències educatives transformadores, organitzat per La fede (organització per la justícia i la pau). Durant la trobada es van presentar 15 experiències educatives. El nostre institut va estar present per explicar el seu projecte de Finances ètiques (Projecte de Biabanca Ètica, la banca ètica del Biada), a càrrec de l’Ana Úbeda i la Maite Villaverde. Aquests projecte ja porta en marxa des de l’any 2015 i està consolidat al nostre centre. Molts alumnes es beneficien d’aquesta experiència educativa, i cada vegada són més els professors/s implicats.

Més endavant anirem publicant més notícies sobre les activitats que están previstes per aquest curs!

Per si és del vostre interés us deiem l’enllaç de la trobadahttp://www.lafede.cat/leducacio-eina-de-transformacio-social-i-construccio-de-justicia-global/

Més informació sobre el proyecte BiaBanca: PRESENTACIO BIABANCA

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies