Visita al MNAC dels batxillerats d’Humanitats i de Ciències Socials

Com cada any, l’alumnat dels batxillerats Humanístic i de Ciències Socials van anar a visitar el Museu Nacional d’Art de Catalunya a  fi de veure en viu algunes de les obres de les quals s’hauran d’examinar a les PAU. Van aprofitar per veure també, al mateix MNAC, una magnífica exposició sobre el Realisme pictòric i Courbet. Podeu veure imatges del grup a la sortida del museu, escalfant “Els primers freds” i escoltant una explicació sobre “La vicaria” de Fortuny.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies