Portes Obertes de Batxillerat, Cicles Formatius i PFI

Portes Obertes de Batxillerat, Cicles Formatius i PFI
El proper dimecres dia 9 de maig de 2018, tindrà lloc, al nostre institut, la jornada de Portes Obertes de Batxillerat, Cicles Formatius i PFI.

La jornada es desenvoluparà entre les 19.00 i les 21.00 hores. A les 19.00 hores hi haurà xerrades informatives simultànies dels diferents estudis. Tot seguit, en grups acompanyats per professorat de l’Institut, es farà la visita a les instal·lacions del centre. Durant la visita podreu veure els estudiants de cicles formatius treballant als tallers i laboratoris i per altra part, els estudiants de batxillerat us explicaran els projectes que desenvolupen.

Així mateix, podreu veure una exposició de treballs dels diferents cicles formatius que impartim al centre i diversos pósters sobre els cicles formatius, els PFI i els projectes de batxillerat i ESO que portem a terme.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies