Sant Jordi 2018

intercanvi de llibres

Aquest any, el dia de Sant Jordi a l’institut ha estat diferent ja que en comptes de fer un festival a la sala d’actes, s’han organitzat multitud de tallers on els alumnes de l’ESO han pogut tastar noves experiències amb monitors especialitzats. Així han pogut fer vàries receptes de cuina, escalar una torre de capses de Coca-Cola,   realitzar pulseres de macramé, fer un programa amb Scrath, ballar salsa i bachata, fer bones fotos amb el mòbil i d’altres activitats.

http://ps.biada.org/?p=10957

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies