Exposició ZONA INTRUSA 11

imatge_banderola-ZI1-280x187

El proper dissabte 19/5 a les 22h s’inagura la exposició ZONA INTRUSA 11, a la sala d’exposicions de Can Palauet. S’exposaran els treballs realitzats pels alumnes de 4t. d’ESO del Biada, així com d’altres instituts de Mataró que han format part d’aquest projecte. L’exposició estarà a Can palauet fins el 10/6.
Per a més informació:
http://www.mataroartcontemporani.cat/posts_edicions/zona-intrusa-11/
Us animem a venir-la a veure. Els alumnes del Biada també fan coses!

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies