Roda de premsa entorn a l’oferta d’FP a Mataró

thumbconsell_fp
La directora del centre, Fàtima Prat, participa a la roda de premsa que l’Ajuntament de Mataró va oferir el dimarts dia 15 de maig, entorn a l’oferta de formació professional a Mataró. La roda de premsa va estar presidida pel regidor d’Ensenyament Miquel Àngel Vadell. També van assisitir-hi la directora de l’INS Alexandre Satorras, Fina Buïl, com a representant dels centres del Departament d’ensenyament que imparteixien FP i Eusebi Martin, director de l’Escola Freta, com representant dels centres concertats de la ciutat que imparteixen cicles formatius.

Al llarg de la roda de premsa, es va presentar el nou portal www.estudiaramataro.cat i es va projectar el vídeo A Mataró fem formació professional. Així mateix es va comentar tota l’oferta formativa de FP que ofereix la ciutat.

Podeu trobar més informació als següents enllaços:

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies