L’INS Miquel Biada participa a la Fira Maresmar al Port d’Arenys de Mar

L'INS Miquel Biada participa a la Fira Maresmar al Port d'Arenys de Mar

Els dies 9 i 10 de juny, ha tingut lloc al Port d’Arenys la Fira Maresmar, trobada de centenaris. .Al llarg de tot el cap de setmana, s’han pogut visitar vaixells històrics com el palebot Santa Eulàlia, el Sirius o el Sant Ramon, entre d’altres i visitar les diverses parades d’activitats relacionades amb el món de la nàutica.
L’Institut ha mostrat algunes de les competències professionals que adquireixen els alumnes que cursen el CFGM de manteniment de vaixells esportius i d’esbarjo. Així mateix, el professor Sergi Novo ha participat en la Taula rodona La formació professional en el sector nàutic, juntament amb Àngel Tarriño, gestor de projectes de la fundació BCN per la FP i Feliu López director de l’INS Nàutica de Barcelona.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies