Per a un millor curs, implica’t a temps!

Per a un millor curs, implica't a temps!

Què esperes d’aquest curs? T’has marcat objectius? Tens ganes de nous reptes? Sovint els bons propòsits que ens fem a l’inici de curs es van apagant poc a poc. Tot s’accelera; el dia a dia ens absorbeix i a final de curs no queda res del nostre pla inicial i sovint tampoc trobem temps per a nosaltres mateix@s. En aquesta xerrada pràctica i participativa et proposem tècniques i estratègies per mantenir l’energia i la vitalitat fins el darrer dia. Parlarem de com tenir una actitud activa i de moltes petites coses que es poden fer per assaborir cada moment, no perdre la passió i gaudir també de les petites dificultats que es van presentant sobre la marxa. La nostra mirada afecta tot allò que va succeint. Per què no aprendre a escollir les millors ulleres i fer d’aquest un curs excepcional ple de moments inoblidables?

Ins. Miquel Biada
17 d’Octubre, a les 19h
Activitat Gratuïta

A càrrec de Gisela Carmona
Professora d’Anglès a Secundària
Facilitadora d’Autoestima
Mètode Louise Hay

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies