Sortida Laboratorios Hipra SA, Amer

Sortida Laboratorios Hipra SA, Amer

El passat dijous, 18 d’octubre, els alumnes de 2n del Cicle superior de Fabricació de productes farmacèutics, biotecnològics i afins, varen anar de visita a l’empresa LABORATORIOS HIPRA, S.A, a la localitat d’Amer.

Una empresa puntera en el seu sector, basada en la salut animal, on desenvolupen  vacunes, kits de diagnòstic i fàrmacs.

Varen tenir l’oportunitat de visitar unes instal·lacions espectaculars i amb unes didàctiques explicacions per part del personal que els va atendre.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies