Concurs The Fonix

Concurs The Fonix
Des del Departament de Llengues Estrangeres volem felicitar a tots els alumnes que van participar a la fase interna de The Fonix, el darrer 17 de Gener,  per la seva motivació i bon nivell d’anglès.
 
The Fonix és un concurs interescolar d’anglès on els alumnes fan diferents proves de vocabulari, gràmatica, comprensió lectora i expressió escrita i oral, a través de diferents  fases i poden guanyar colònies en anglès o estades lingüístiques.  
 

Aquests són els alumnes que ens representaran a la fase territorial el proper  25 de Febrer:

 
Maria Mateos (1r ESO)
Nassima Belloundja (3r ESO)
Manel Úbeda (4t ESO)
Khoaula Bouyazane (1r BAT)
 
Molta sort!
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies