Fem una mossegada saludable!

Fem una mossegada saludable!

A partir del proper dilluns 6 de febrer i fins a final de curs, una vegada al mes, es repartirà fruita de temporada per esmorzar durant el 1r pati, de forma gratuïta, als alumnes d’ESO gràcies a la col·laboració de l’AMPA del centre.

Amb aquesta activitat i en col·laboració amb les famílies, volem fomentar uns hàbits alimentaris saludables per als nostres alumnes i informar-les sobre els beneficis de incrementar el consum de fruites i verdures.

Pretenen potenciar accions que afavoreixin la seva salut, intentant reduir el consum de llaminadures, begudes refrescants, brioixeria, etc.

Seran els nostres delegats verds de 2n d’ESO els que s’encarregaran de repartir la fruita al pati.

Agafeu la vostra fruita i doneu-li una bona mossegada!

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies