L’INS Miquel Biada membre de la Xarxa Khelidon.

L'INS Miquel Biada membre de la Xarxa Khelidon.
El passat dimarts dia 30 de maig, el nostre centre, juntament amb l’Escola Camí del Mig i l’Escola La Llàntia de la nostra ciutat, van rebre les plaques que els reconeixen com a membres de la Xarxa Khelidon de centres de l’estat espanyol que impulsen l’aprenentatge cooperatiu. L’acte de lliurament de les plaques va tenir lloc al Cafè del Mar i va comptar amb la presència de l’Alcalde Sr. David Bote, el regidor d’ensenyament i treball Sr. Miquel Àngel Vadell i el Vicerrector de recerca de la Universitat de Vic Central de Catalunya Sr. Jordi…….. També hi va intervenir el Sr. José Ramon Lago, com a director del GRAD (Grup de Recerca a l’atenció a la diversitat) el qual va fer una glosa del treball desenvolupat per cadascun dels centres.

US adjuntem l’enllaç a la notícia publicada a la pàgina web de l’Ajuntament de Mataró i a la  pàgina de la  Universitat de Vic.


http://mon.uvic.cat/lapunt/tres-nous-centres-entren-a-la-xarxa-khelidon-per-a-laprenentatge-cooperatiu-vinculada-al-grad/


http://www.mataro.cat/web/portal/contingut/noticia/2017/05/13452_xarxa_khelidon.html


Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies