Comiat dels alumnes de Cicles Formatius i Curs Pont

Comiat dels alumnes de Cicles Formatius i Curs Pont

El passat dijous, 8 de juny, va tenir lloc el comiat dels alumnes de Cicles Formatius i Curs Pont del nostre institut. L’acte amb diferents parlaments, lliurament de fotos i diplomes i el visionat d’un vídeo elaborat pels alumnes, va finalitzar amb un petit xeflis.
Podeu veure algunes imatges de l’acte i les fotos dels diferents grups finalistes.
A tots ells els desitgem molta sort!

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies