Reconeix les teves fortaleses

Reconeix les teves fortaleses

El proper 14 de novembre tindrà lloc la segona xerrada del Cicle Biada Smiles. En aquesta ocasió tindrem la oportunitat de conèixer Jordi Sanz que és un reconegut expert del món de les vendes, amb més de 20 anys de dedicació. És un formador que transforma equips perquè millorin els seus resultats i les seves conferències són sempre una mostra d’energia i entusiasme. En Jordi ens ha preparat una xerrada pràctica per aprendre a reconèixer les nostres fortaleses, tant personals com professionals. Treballarem dinàmiques positives per poder treure el nostre millor potencial en el dia a dia.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies