Comiat alumnes de segon de cicles formatius de grau mitjà i grau superior

Comiat alumnes de segon de cicles formatius de grau mitjà i grau superior

Us presentem un recull de fotografies de l’acte de comiat dels alumnes que es graduen de cicles formatius. L’acte va tenir lloc el passat dia 4 de juny. Després de la part més formal amb els parlaments corresponents i el lliurament de diplomes i fotografies de grup, vam comptar amb l’actuació del mag Stromboly que va aportar una mo0lt bona nota d’humor a la festa, fent participar dels seus trucs de màgia a alumnes i professors especialment escollits.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies