Escape room a la Biblioteca!

Escape room a la Biblioteca!

La setmana passada els alumnes de 1r d’ESO van participar en un escape room a la biblioteca. A través de varies pistes, els alumnes havien de trobar el llibre de foc, col·locat per la malvada Susanna (la germana bessona de la Sílvia), per així impedir que el llibre calés foc i incendiés la biblioteca i tot l’institut. Per evitar la catàstrofe, els alumnes només tenien 40 minuts per resoldre tots els enigmes… Tots ells van superar les proves i van evitar el gran incendi….Enhorabona!”

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies