Nou calendari de classes

Davant la millora de les dades de contagis de COVID 19 i després de consultar amb Salut i amb la Inspecció Educativa, hem decidit recuperar part de la presencialitat amb els alumnes de postobligatòria, a partir de dilluns dia 8 de març amb l’inici del tercer trimestre lectiu.

Els alumnes de Batxillerat fareu quatre dies presencials i un telemàtic cada setmana. A fi i efecte d’aconseguir un equilibri entre les hores presencials i telemàtiques de les diferents matèries, el dia telemàtic anirà canviant cada setmana.

Els alumnes de Cicles formatius tornareu a l’horari de principi de curs, per tant tindreu un matí o una tarda telemàtics.

Esperem que aquesta decisió ens ajudi a arribar a final de curs amb un millor assoliment dels aprenentatges per part del tots vosaltres.

Calendari de batxillerat:

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies