PFI d’oficina amb les dones

PFI d'oficina amb les dones

Aprofitant la  data del  8 de Març vam realitzar una activitat en català de recerca de dones destacades a la història. Vam arribar a trobar 50 dones. Algunes molt conegudes i d’altres hem après moltes curiositats.

Amb molta il·lusió hem preparat un mural que podeu trobar al passadís, també hem fet, tant per nosaltres com per la classe,  un llibre plastificat i enquadernat que podeu trobar a l’aula 001 si el voleu veure o una explicació d’aquest projecte. Per finalitzar, hem afegit eslògans dedicats a les dones.
Ja que el proper divendres 23 és Sant Jordi, hem destacat algunes DONES ESCRIPTORES. Us plantegem un repte: quantes trobeu?????? Nosaltres tenim la resposta correcte.
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies