Un Sant Jordi ple de lletres i cultura

Un Sant Jordi ple de lletres i cultura
Divendres vam celebrar la diada de Sant Jordi amb l’alumnat d’ESO i Batxillerat. Va ser un dia ple d’activitats relacionades amb la cultura i les lletres. Per començar, tot l’alumnat va participar en un taller de creació de roses amb la tècnica de l’origami. Després vam fer l’entrega de premis dels punts de llibre i els concursos literaris de la Biblioteca, tot i que d’una manera especial, adaptant-nos a la nova realitat, vam fer una entrega retransmesa de manera virtual que l’alumnat va poder seguir des de les seves classes en directe.
La resta del matí, per cicles, vam assistir a la representació de @circvermut, que porta per títol “Absurd” i després vam jugar a diversos jocs de llengua per celebrar el dia de les lletres.
A Batxillerat van gaudir d’unes actuacions de teatre-debat per sorpresa, centrades en dues temàtiques ben actuals, la transsexualitat i les XXSS. Una proposta molt efectiva i que va donar peu a debats molt interessants.
Amb tot, un matí diferent, ple de color, de lletres i de teatre! Ens encanta la Diada! Per molts anys!
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies