Proves de competència lingüística

Proves de competència lingüística
Com cada curs, el Departament d’Educació promou les proves finals de competència lingüística. Unes proves multinivell que pretenen avaluar el coneixement adquirit al llarg de tot el curs lectiu en l’alumnat nouvingut. Enguany hi ha una novetat i és que les podrem fer en format digital.
Durant dues setmanes, l’alumnat del nostre institut de l’ESO farà quatre tipus de proves: una de comprensió oral, una de comprensió lectora, una d’expressió escrita i una d’expressió i interacció oral. Tot i que per a nosaltres pot semblar quelcom senzill, per a ells i elles és un gran repte, ja que és el moment de poder demostrar tot el que han après amb les professores al llarg de tot el curs.
Els desitgem molta sort, tot i que confiem molt en el seu potencial!
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies