Inauguració de l’espai de treball al port de Mataró

Inauguració de l'espai de treball al port de Mataró

El dijous 15 de setembre a les instal·lacions del Port de Mataró (Varador Nord) es va fer la inauguració formal del nou espai de formació que tindrà l’Institut Miquel Biada al Port de Mataró. En aquest espai, adreçat a l’alumnat del cicle formatiu de Manteniment d’embarcacions d’esbarjo, l’alumnat realitzarà les pràctiques de  reparació i manteniment d’embarcacions cedides, entre d’altres,  pel mateix port de Mataró.
Va assistir a l’acte el president del consell de govern i director de Ports, el seu  vicepresident i vocals així com el director i els caps d’estudis, professorat del cicle formatiu i l’alumnat que va ser el veritable protagonista de la jornada.

Inauguració del nou espai de formació especialitzada de l’Institut Miquel Biada al port de Mataró

https://mataroaudiovisual.cat/noticia/educaci/alumnes-del-biada-aprendran-reparar-embarcacions-al-port

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies